Kjensle

Av Vilde Helene Takla

Kjensle, som også betyr det å føle, være til stede, den indre sinnsstoda - er et prosjekt som omhandler nettopp det å se de små aspektene med hverdagen, gjennom sosiale medier og det digitale. Vi er alle opptatt av de små detaljene rundt oss, og om det er humor eller den indre roen kan være mangt for vår mentale helse. Kjensle bygger på animasjon og visuelle effekter som virkemidler, hvor filming av nærmiljø og det som skjer lokalt står sentralt. Med å bygge på konseptet i en mer low key og stemningsfull måte, så er det lettere å invitere ulike mennesker fra flere målgrupper til å finne glede og ro i noe mange kan finne noe felles i - Som skal bli det å “Kjensle,” og det å “være.”

Resultatet ble en kombinasjon av sosiale medier som plattform hvor det blir delt visuelle bilder og filmer gjennom blant annet REELS. Identiteten bygger på det abstrakte, og viser til hvordan form og farge kan se ut hvis de var fysiske følelser eller tanker som stadig forandrer seg. For å kunne nå frem med promotering så har det blitt utformet animasjoner med hjelp av visittkort og QR kode for nettopp det. På denne måten kan visittkortene fungere som både en kilde til informasjon, men også samlekort med ulike animasjoner.

ALT

Vilde Helene Takla (NO)

Med en stor lidenskap for det bevegelige og uttrykksfulle, så har Vilde har funnet sitt språk innen visualisering, animasjon og 3D. Uredd for å utforske mer med hvordan dette kan utfoldes på flere måter, så blir hennes prosess både undersøkende og tentativ. Med å vise stor interesse for de ulike aspektene med hva det innebærer å være kreativ og innovativ så har Vilde utviklet seg til å bli allsidig og nysgjerrig på hva det vil si å jobbe med design. Hun er også kunstmaler ved siden av sin rolle som designer, og elsker sosiale begivenheter som fjelltur og kaffeslurping.

vildetakla@gmail.com
(47) 482 36 239