Tryggheten Sammen

Av Oline Løseth

Temaet for prosjektet mitt er trygghet.

Jeg har valgt å samle historier. Historier med fokus på de stundene med trygghet unge personer med skeiv legning kan føle på. Dette er for å invitere til samarbeid og for å synliggjøre alle de fine historiene som ikke vanligvis får stå i rampelyset. Innsamlingen av disse historiene har skjedd via venner, bekjente og anonyme. Gjennom samtaler, mail og forumer på nettet. Det har vært en veldig rørende og fin prosess.

Det jeg har laget til nå er samlingens visuelle identitet, en plakatserie, tre illustrerte småhistorier i bok- og instagramformat.

Jeg fant fort ut at et prosjekt som dette virkelig trenger samarbeid. Om man skal dekke et tema, så trenger man flere forskjellige vinklinger og erfaringer. Nå er det bare jeg som har tolket tre historier, jeg ser for meg at mye spennende kan skje hvis flere illustratører/designere/kunstnere får prøve seg. Jeg fikk samlet en god del historier, så nå er det bare til å fortsette, med fine samarbeid. Det blir godt å få synliggjort disse historiene.

ALT

Oline Løseth (NO)

Oline Løseth er en visuell kommunikatør og illustratør fra Bergen. Arbeidet hennes består av en god miks av leken illustrasjon, fargerik grafisk design, naturelementer, skeiv historiefortelling og kjærlighet for estetiske komposisjoner.